Lahjoituksia

Nova Tampereen lahjoitus edistää vaikeavammaisten lasten ja nuorten osallistumista

Nova Tampere Oy lahjoittanut Kehitysvammaisten Tukiliiton Malike-toiminnalle postikortteja jo vuodesta 2008 lähtien. Yrityksen lahjoitus on osaltaan mahdollistanut Malikkeen korttikampanjan, jonka avulla on hankittu yli 300 toimintavälinettä lapsille, nuorille ja aikuisille vaikeavammaisille ihmisille ympäri Suomea.

Perheet, koulut ja muut yhteisöt ovat voineet ilmoittautua mukaan korttikampanjaan. Valittuaan haluamansa toimintavälineen he saavat myytäväksi kortteja tietyn nippumäärän. Myytyään kortit he tilittävät rahat Malikkeelle, joka tilaa välineen käyttäjälle maahantuojalta.

Eniten korttikampanjan avulla on hankittu Snow Comfort -kelkkoja, joiden avulla vaikeavammaiset lapset ja aikuiset ovat saaneet iloa arkeensa mäenlaskun, hiihdon ja luistelun merkeissä. Kelkkoja on tilattu korttikampanjan kautta jo yli 160 kpl. GoTo Seat -istuintuki, Wheelblades pyörätuolinsukset ja Upsee-pystyasennontuki ovat olleet muita suosittuja välineitä korttikampanjassa.

Nova Tampere Oy:n lahjoitus on ollut todella merkittävä. Se on helpottanut vaikeavammaisten ihmisten osallistumista ja liikkumista Suomessa jo vuosien ajan ja edistänyt heidän yhdenvertaisuuttaan muiden kanssa. Korttikampanja jatkuu myös vuonna tänä vuonna! Suuret kiitokset yhteistyökumppanillemme Nova Tampere Oy:lle!

Malike, Kehitysvammaisten Tukiliitto ry
Lisätietoja korttikampanjasta: Tanja Tauria / Malike
tanja.tauria@tukiliitto.fi
Puh. 050 3764 980
tai malike@tukiliitto.fi

Malike_logo